In het kort

  • Ondernemer, spreker, schrijver
  • Uitgever en schrijver van bestseller Tel je geld (+30.000 verkochte exemplaren)
  • Mama van 3 kinderen
  • Een MoneyRebel
  • Dol op boeken, thee en chocolade
  • Altijd vol ideeën

Bio

Geboren op 1 mei 1974, opgegroeid in Heesch, gestudeerd in Tilburg, mama van Maartje, Maud en Teun, donkerblauw is mijn lievelingskleur, ik rij in een Fiat 500, houd van creëren en creatief bezig zijn.

2010

Mijn oudste dochter is 7 jaar. Tijd voor zakgeld. Wanneer begin je hiermee? Hoeveel zakgeld moet je geven? Is het überhaupt nodig? In mijn zoektocht naar informatie mis ik een positieve invalshoek. Ik ga me verdiepen.

Hoe meer ik lees, hoe meer ik leer. Hoe meer ik me realiseer hoe belangrijk het is om kinderen te leren omgaan met geld. Mijn enthousiasme groeit uit tot het schrijven van een boek ‘Tel je geld’. Enorm spannend. Een traject waar ik een dikke glimlach van krijg. Het voelt goed om met iets bezig te zijn, dat waardevol is voor de toekomst van (mijn) kinderen.

Nu

Het boek ‘Tel je geld’ is inmiddels meer dan 30.000 keer verkocht. Ik werk intensief samen met verschillende instanties om financiële educatie op de kaart te zetten. Ik schrijf en creëer. Ik bedenk en denk mee.

Met slimme tools, praktische tips en creatieve opdrachten laat ik zien hoe ontzettend leuk en leerzaam omgaan met geld kan zijn. Vervolgens is het aan ouders en kinderen om een eigen weg uit te stippelen. Als moeder van drie weet ik immers dat ieder kind anders is en dus ook een eigen route kiest.

Samen

Ik geloof in samenwerking omdat je samen altijd verder komt dan alleen. Bij opdrachten kies ik daarom voor klanten die meer willen dan alleen maar uitvoering.

Ik werk bijvoorbeeld al 10 jaar samen met de Volksbank voor het ontwikkelen en up to date houden van het leukste lesmateriaal over geld; Eurowijs. Daarnaast ben ik sinds 2010 enthousiast en betrokken partner van de Week van het geld, een initiatief van Wijzer in Geldzaken.

0

Start typing and press Enter to search