Ik ben een enorm grote voorstander van schuldpreventie. Om niet te wachten totdat er geldzorgen zijn, maar om deze nare situaties juist voor de zijn. Zodat stress, lage productiviteit, uitval en uiteindelijk ook grotere geldschulden voorkomen kunnen worden.

Professionals (denk aan HR, overheid, gemeente, family coaches) kunnen hier een enorm warme rol in spelen. Zowel door zichzelf te ontwikkelen tot betrouwbare gesprekspartners als door te zorgen dat de doelgroep voldoende handvatten krijgen om financieel redzaam te worden.

Ik werk samen met o.a.:

Samenwerking

Ideeën

Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Een interne workshop voor ouders om ze te helpen bij financiële opvoeding.
  • Een pizza lunch voor de young professionals in jouw organisatie om te sparren over alle toekomstdromen.
  • Een jaarlijkse workshop voor alle bijna 18 jarige inwoners van een gemeente. Waarbij in een informele setting jongeren (en eventueel ouders) praktische tips en adviezen ontvangen.
  • Een training voor coaches zodat zij in staat zijn om met de eigen doelgroep geldgesprekken te voeren.
  • Informatie via mail, website of social media over geldzaken. En dan natuurlijk wel met een tone of voice die bij jongeren past.

 

Kan ik je helpen?

Heb jij als professional een project of idee dat betrekking heeft op kinderen, jongeren of ouders? Over geld, opvoeding of positieve gezondheid? Ben je op zoek naar een spreker of trainer? Wil je meer weten over samenwerking?

Vul dan het contact formulier in of stuur een mail naar welkom@annelouvannoort.nl. Ik hoor graag wie je bent en hoe ik je kan helpen. Ik reageer op werkdagen binnen 48 uur. Een eerste online kennismakingsgesprek is altijd gratis.

Wil je mij beter leren kennen? Lees dan mijn blogs of volg mij op Instagram. Daar deel ik regelmatig praktische tips en slimme tools.

 

 

Podcast met Michiel van Vugt over zakgeld en andere geldzaken die je met je kind kan bespreken.

0

Start typing and press Enter to search