Financiële educatie. Je kan er niet omheen. De impact van wel of geen controle hebben over je financiën is enorm groot. Voor personen zelf maar ook voor iedereen uit zijn of haar omgeving. Denk aan gezinnen, families maar ook collega’s en werkgevers. Door geld een bespreekbaar onderwerp te maken (en dat kan ook op een leuke, laagdrempelige manier) kunnen veel geldvragen beantwoord worden en geldzorgen voorkomen worden.

Financiële educatie en opvoeding kan op verschillende manieren onder de aandacht worden gebracht. Denk aan het ontwikkelen van tools specifiek voor een bepaalde doelgroep of een inspirerende talk of workshop. En aangezien ik een wandelende ideeënmachine ben, denk ik graag mee met projecten rondom jongeren, geld en opvoeding. Ik geloof in krachten bundelen en samenwerking omdat dat altijd het meeste impact maakt.

ouders

Ouders zijn het belangrijkste rolmodel. Ook op het gebied van financiële opvoeding.

professionals

Zo deel je financiële kennis met jouw doelgroep zonder dat het te ingewikkeld is.

Geldzaken vinden ondernemers vaak het minst favoriete onderdeel. Maak het leuk!

Mijn expertise:

  • Ouders
    Als moeder van 3 kinderen ken en herken ik de uitdagingen van ouders. Tijdens workshops deel ik persoonlijke verhalen en geef ik praktische tips en tools zodat ouders en opvoeders thuis direct aan de slag kunnen.
  • Professionals
    Door mijn jarenlange ervaring met kinderen en jongeren, kan ik globale ideeën vertalen naar concrete concepten. Praktisch en helder zijn hierbij de kernwoorden. Van brainstormen tot het ontwikkelen van lesmaterialen. Ik ben breed inzetbaar.
  • Ondernemers
    Onderwerpen die moeilijk zijn of lijken, toegankelijk maken, is een van mijn sterkste punten. Ook voor ondernemers als het gaat over money mindset en verdienmodellen. Zowel één op één coaching als creatieve jaartrajecten zijn mogelijk .

Mijn expertise op het gebied van financiële educatie en opvoeding is bijzonder breed. Wil je aandacht geven aan het onderwerp? Neem vrijblijvend contact op. Ik denk graag mee en help je graag bij het vinden van de juiste oplossing en invulling.

MoneyRebels

Samen met Joëlla Opraus ben ik oprichter van MoneyRebels. Ik nodig je van harte uit om ook op dat platform te kijken zodat je ziet waar we je mee kunnen helpen. Kijk zeker even naar onze tools, want die zijn afgestemd op de doelgroep per leeftijdscategorie en zijn makkelijk in te zetten.

Denk aan de gratis pakketten, Level up with Money voor Young Professionals of De Financiële Detox (18 jaar en ouder).

Ook bij MoneyRebels gooien we je niet in het diepe, en je hoeft zelfs niet eens een financiële kenner te zijn om met de producten te werken. Aan alles is gedacht.

0

Start typing and press Enter to search