Business Boost

 495,00

Elke ondernemer loopt weleens te worstelen met zijn of haar businessplan, verdienmodel of projectaanpak. Waar liggen de kansen? Hoe pak je deze kansen? En hoe vergroot je de kans op succes? Boek een Vol Aandacht sessie en (her)ontdek de mogelijkheden.

Categorie:

Beschrijving

Business Boost

De hoogste tijd voor je bedrijf (en de kansen die op je wachten)

Iedere ondernemer herkent de struggle wel: je weet veel en hebt allerlei ideeën, maar hebt niet de tijd om die kennis efficiënt in te zetten. Althans… je máákt er de tijd niet voor, waardoor je onrustig blijft. En ondertussen blijft dat stemmetje maar knagen in je achterhoofd. Dat frustreert en kost je energie. Bovendien kom je zo geen stap verder. Boek een Business Boost en ga samen met mij aan de slag, zodat je geen kansen op groei meer laat liggen.

Voor wie?
Voor ondernemers die weten dat werken aan je bedrijf essentieel is om als ondernemer te groeien (en die nu wel klaar zijn met zelf maar wat uitproberen).

Hoe werkt het?
We gaan samen 4 uur aan de slag met jouw uitdagingen. Ik luister, denk mee en zorg ervoor dat je aan het einde van de sessie een concreet, praktisch en super helder plan hebt. Daar kun je meteen mee aan de slag. Want reken maar dat je na deze sessie barst van de ideeën en bruist van het enthousiasme!

Na 3 weken hebben we een online meeting van 1 uur waarin jij antwoord krijgt op (nieuwe) openstaande vragen en we samen jouw vervolgstappen nog scherper kunnen maken.

Bel of mail me
Geef je bedrijf de aandacht die het verdient en laat geen kansen meer liggen!

  • Locatie: op locatie (4 uur inclusief lunch) en online meeting (1 uur)
  • Investering: € 495 (incl. BTW)

 

Wil je meer diepgang en durf je het aan om een jaar aan je bedrijf te werken? Dan past The Art of Business beter bij jou.